Ontdek de toegevoegde waarde van duurzaam ondernemen. Lees meer

Individuele certificering

Bij individuele certificering behaalt uw bedrijf een eigen certificering. Met deze certificering laat u zien dat uw bedrijfsprocessen op orde zijn en voldoen aan de eisen van het keurmerk.

Wij adviseren en begeleiden zowel bedrijven met bestaande certificering als ook bedrijven die zich willen laten certificeren. Hierbij stippelen wij in overleg een traject uit dat aansluit bij uw specifieke situatie en behoefte. Met onze ervaren adviseurs haalt u de specifieke kennis en ervaring in huis die u nodig heeft om een efficiënte en effectieve certificering te doorlopen.

Daarnaast krijgt u toegang tot Mijn DuraCert. Dit managementsysteem levert een enorme tijdsbesparing voor uw organisatie op waarmee de indirecte kosten van de certificering vele malen lager uitvallen.

Hoe helpen wij?

Ieder adviestraject wordt vooraf uitgebreid besproken en naar wens ingericht. In de meeste gevallen komen wij meerdere keren langs voor instructies en een pre-audit. Als bedrijf kunt u ook kiezen voor op maat gemaakte diensten, zoals medewerkerstrainingen, ondersteuning bij het inregelen van veranderde regelgeving, herschrijven van procedures of uitvoering van interne audits.

Bij een begeleiding naar een eigen certificaat voeren wij in ieder geval de volgende punten uit:

  • Instructie van de sleutelfunctionarissen binnen uw bedrijf
  • Advies in keuze voor certificeerinstelling
  • In kaart brengen van de huidige werkwijze en het inpassen van de regelgeving hierin
  • Opstellen van de werkwijze en het inrichten van Mijn DuraCert naar behoefte
  • Het uitvoeren van een pre-audit om te controleren of aan de certificeringscriteria wordt voldaan

Na een succesvolle pre-audit kunt u met een gerust hart de certificeerinstelling voor de initiële audit laten komen. Aansluitend blijven wij als persoonlijke adviseur betrokken voor vraagstukken met betrekking tot het keurmerk.

 

Contact opnemen